Een traditie... (ok 2e jaar pas, maar toch). Mijn collega (die 3 dagen later jarig is) en ik vieren onze verjaarden op het werk samen. En omdat wij allebei van koken houden, vinden we het leuk om niet standaard een taart bij Dudok te gaan halen, maar maken we er een gezellig lunchfeest van.
Dit jaar stonden heerlijk belegde broodjes op het menu.
Mijn aandeel:
- gegrilde aubergines (hoe kan het ook anders) en courgettes, met geitenkaas. (ik heb me ingehouden met de knoflook, omdat we allemaal wel weer moesten werken naderhand...).
- zelfgemaakte tonijnsalade
- mozaralla, zongedroogde tomaatjes en pesto, en basilicum
- brie met cherry tomaatjes
Mijn collega zorgde niet minder onverdienstelijk voor de volgende broodjes:
- zalm met verse dille
- eiersalade
- paté
- filet americain
- oude kaas
e.e.a. lekker afgewerkt met rucola sla en cherrytrostomaatjes! Diverse broodsoorten, waaronder turkse pide.
Het was supergezellig en we hebben gesmuld!
Eerlijk gezegd vind ik jouw aandeel toch vele malen interessanter en meer culi verantwoord (of je moet me nu wijsmaken dat je collega die paté zelf gemaakt heeft ;-)
BeantwoordenVerwijderenAubergine en courgette gebruik ik ook veel en op zich ken ik de combi met geitenkaas wel, maar toch ging er net een blij belletje rinkelen in de zin van "hé goed idee, voor op lekker broodje/bammetje"!
Je maakt er wel werk van hoor, en dat voor je werk! Ziet er MOOOOOI uit.
jah die combi gegrilde aubie's/courgies en geitjeskaas is YAM!
BeantwoordenVerwijderenWel beetje machtig... but who cares...
Kleine toevoeging hoor: ik heb zelf aangeboden deze dingetjes te maken, zodat eigenlijk de andere dingen overbleven.
Want vorig jaar hadden we beiden quiches en sla gemaakt! waarvan haar Sla echt een heerlijke dressing had. die ik nog steeds een keer zelf moet proberen te maken! (note to self: zoek recept... haha).